Let op:

 

Parkeren kan op ons parkeerterrein of in de berm van de Bosserheide RECHTS van de brug (vanuit het bezoekerscentrum gezien). LINKS van de brug geldt een parkeerverbod. De politie controleert daar regelmatig en schrijft dan ook verbalen uit. Houd u daar dus rekening mee.

U kunt het Nationaal Park De Maasduinen op verschillende manieren bereiken. Doordat het gebied verspreid is over een lengte van circa 25 kilometer zijn er diverse parkeermogelijkheden. De onderstaande beschrijvingen wijzen u naar het hart van De Maasduinen daar waar het nieuwe Bezoekerscentrum De Maasduinen en Bosbrasserie In de Sluis gelegen is.

Vanaf Nijmegen:

Neem bij Nijmegen de snelweg de A73 in de richting van Venlo. Neem vervolgens de afslag richting Köln/Nieuw-Bergen A77/Gennep/Goch. U vervolgt uw route nu op de A77 tot afslag 2 Gennep in de richting van Heijen/Afferden. Sla vervolgens links af de N271 op. U rijdt nu De Maasduinen binnen. Vervolg de route over de N271 en ca. 10 kilometer, voorbij Nieuw Bergen volgt u de borden Bezoekerscentrum De Maasduinen.

Vanaf Venray:

Neem vanuit Venray de N270 richting Wanssum. U komt enkele rotondes en stoplichten tegen waarbij u telkens rechtdoor blijft rijden. Nadat u via de brug de Maas bent overgestoken komt u uit op een rotonde waarbij u zowel rechts richting Arcen als links richting Well kunt rijden. U gaat nu links en volgt de borden Bezoekerscentrum De Maasduinen.

Vanaf Venlo:

Neem vanaf de snelweg de A67 de afslag richting Velden. Sla bij de stoplichten links af de N271 in de richting van Arcen en Velden. Blijf de N271 vervolgen. Wanneer u Arcen voorbij bent rijdt u De Maasduinen binnen. Vervolg de route over de N271 tot voorbij de rotonde bij Well. Ga hier rechtdoor en volg de borden Bezoekerscentrum De Maasduinen.

Openbaar vervoer:

Ook met het openbaar vervoer is Nationaal Park De Maasduinen goed te bereiken. U kunt met buslijn 83 (Venlo-Nijmegen) reizen.